Про це він сказав у програмі «Культ Особистості» з Русланом Бізяєвим.

За словами гостя програми, фіни не любили СРСР загалом та Росію зокрема, але їхні товари користувалися великою популярністю в Радянському Союзі. «Це були єдині доступні товари, які можна зарахувати до Заходу», - підкреслює він.

На думку Юрія Романенка, певною мірою Фінляндія має стати взірцем для України. Зокрема, розповідає політолог, після 1945 року Фінляндія почала повільно та спокійно накопичувати потенціал, шукати шляхи зростання, зокрема, вкладатися у розвиток освітньої системи тощо. «Потім у 1970-1980 роках дозволили злетіти та створити таких гігантів як Nokia», - зазначає він.

Також Юрій Романенко радить Україні дивитися на речі більш реально і ставити відповідні цілі, до яких і рухатися. «Ми послідовно маємо грати у довгу», - підкреслює політолог.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов розповів, через що в державі починається фінансова криза.

Також Знай.ua писав про те, що Некрасов розповів, у яких країнах зараз відбувається дефляція.