Політолог Андрій Золотарьов розглянув питання, наскільки розумно було б у нинішній ситуації з боку Володимира Зеленського піти на дострокові президентські перевибори.

Свою думку він висловив у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості».

«Варіант дострокових президентських перевиборів уже не є актуальним, оскільки попереду дуже важка зима. А Зеленський отримав від колективного Заходу «чорну мітку» у вигляді «Pandora Papers», тобто більш ніж прозорий натяк: перспективи полуторного, а тим паче подвійного президентського терміну, Захід не розглядає. Звичайно, оточення Зеленського зацікавлене в тому, щоб він плюнув на це, і все ж таки спробував переобратися на новий термін. Але все ж таки спершу нумо доживемо до середини 2022 року. Попереду ризик енергетичного колапсу, але якщо зима буде не дуже холодною, то пропетляємо. Проте навіть профільні фахівці розходяться у своїх прогнозах щодо цього», - зазначає Андрій Золотарьов.

На його думку, у цій сфері загроза є цілком реальною.

«Якщо будуть віялові відключення або зупинка підприємств, то крайнім виявиться президент. А далі населення відчує на собі стрибок цін. Зараз ми платимо за газ та електрику ще не дуже багато, але це незабаром зміниться», - попереджає Андрій Золотарьов.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він спрогнозував подальшу долю партії «Батьківщина».

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Золотарьова, в українській політиці зростатиме вага регіональних еліт.