Експерт у сфері житлово-комунального господарства Олег Попенко розповів, якою буде ситуація зі зростанням тарифів в Україні.

Про це він сказав в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською.

Олег Попенко розповів, на що вплине підвищення цін на газ в Україні.

“Як це позначиться на наших платіжках. Потрібно зрозуміти, що всі збитки, які у нас продукують державні підприємства і навіть приватні, вони не компенсуватимуться з бюджету, як це було б у нормальній країні. Щоб допомагали якось бізнесу. Все це лягає на простих споживачів. Нас із вами чекає величезне зростання практично всіх тарифів наступного року”, - сказав Олег Попенко.

Він зазначив, що хоч тарифи і зачеплять побутових споживачів, але також постраждають і підприємства.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

“З бізнесом взагалі ситуація страшна. Перші рахунки на електроенергію вже одержав бізнес, і вона коштуватиме до 7 грн. При тому що два місяці тому вона коштувала до 4 грн. Тобто 3 гривні різниця. Це нечувані гроші, і для малого чи середнього бізнесу це кінець”, - додав Олег Попенко.

Як повідомляв Знай.ua, Геннадій Балашов заявив про 2022 рік: населення буде біднішати, але держава зміцнюватиметься.

Крім того, Знай.ua повідомляв, що Вікторія Панченко назвала недоліки державного бюджету на 2022 рік.