Політтехнолог Петро Охотін пояснив, чому на наступних виборах емоційний інтелект виборців буде важливим, і розповів, що це взагалі таке.

Про це він сказав у програмі «Мотив» з Юрієм Подорожнім.

За словами гостя програми, поки що невідомо, що повпливає на емоційний інтелект виборців. «Емоційний інтелект – це не логіка. Це не те, що у нас була причина 1, причина «б», причина «в». Емоційний інтелект – це на рівні того, як працює масовий психоз, масова психологія», - пояснює він.

Водночас Петро Охотін висолює надії на те, що не повториться ситуація із маніпуляцією 1991 року, коли 60% електорату обрали Кравчука тільки тому, щоб не було СРСР. Так само, додає експерт, не хотілось би повторення 2014 року, коли Порошенко заявив, що закінчить війну за 2 тижні.

Зараз же, міркує він, потрібно показати українцям боротьбу з корупцією та наміри покарати усіх тих, хто розкрадає кошти з бюджету. Петро Охотін підкреслює, що загалом електорат не вірить тому, що вже було колись. «Просто вони так перевантажені у період кампанії, що вірять тим, хто краще доносить меседжі і емоції до їх свідомості», - констатує політтехнолог.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua , Охотін розповів, що 2021 рік в Україні став роком страху за здоров’я, життя та фінанси.

Також Знай.ua писав про те, що Макітра розповів, коли українці перестануть вірити обіцянкам політиків.