Народний депутат України Євгеній Шевченко анонсував вихід фільму «Білорусь очима Євгенія Шевченка» про Білорусь та про відносини між країнами.

Анонс фільму Євгеній Шевченко опублікував на своєму YouTube-каналі «Справжній слуга народу».

У фільмі народний депутат поїздив Білоруссю й поспілкувався з місцевими жителями, зокрема з самопроголошеним президентом Олександром Лукашенком.

В одній зі сцен кінострічки самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявляє про свою підтримку депутата Євгенія Шевченка: «Ми Шевченка підтримуватимемо скрізь і завжди».

Загалом же у своєму фільмі нардеп розповідає про тонкощі та нюанси відносин між Україною та Білоруссю, а також обговорює головні труднощі та суперечки між державами.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

В анонсі зазначається, що фільм можна буде переглянути з 8 січня.

Як повідомляв Знай.ua, Червінський заявив, що Зеленський розповів Лукашенку про “вагнерівців”, щоб посварити його з Путіним.

Також Знай.ua писав про те, що Чорновіл розповів, у який момент Лукашенко зробив фатальну помилку.