Віцепрезидент Асоціації політичних психологів Віктор Рибаченко розповів, в чому полягає психологічний портрет президента Росії Володимира Путіна і чому у нього є іміджевий парадокс.

Про це він розповів у програмі Вадима Трюхана “Дипломатична кухня”.

“Сам Путін символізує собою іміджевий парадокс. З одного боку, він ніякий, і не дарма його там прозвали “міль”, “недопалок” і так далі. З іншого боку, не роздивилися його жорстку структуру психічну. Що за оцим образом ніякого, а для спецслужби це хороший образ, ніякий, його важко ідентифікувати – отам крилася ота жорсткість, яка потім вже стала всім очевидна”, - сказав Віктор Рибаченко.

Він зазначив, що вважає Володимира Путіна психічно здоровою людиною.

“Треба ставити діагноз не Путіну як особі, а тій концепції, якою він керується. Путін абсолютно здорова людина. Питання чи здорова та концепція імперська з трендом у минулому столітті, якою він керується”, - додав Віктор Рибаченко.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Максим Ялі назвав економічні та політичні фактори, які стримують Путіна від наступу.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Юрій Подоляка зазначив, що Росія чекає відповіді на ті ультиматуми, які були проголошені.