Громадський діяч Андрій Семидідько розповів, що людина, яка хоче знищити ФОПів, має понести відповідальність економічно своїм особистим бізнесом.

Про це він розповів у новому випуску програми #SaveФОП голові руху Сергію Доротичу.

«ФОПам треба йти шляхом малих перемог, просто стояти на Майдані та періодично виплескувати гнів гудінням – це не дуже добре. Тому що владі це не страшно, їм від цього не боляче. Постаратися зробити так, щоб вони боялися, а не ми, бо нас більше, а їх мало. Влада та посадові особи використовують ім'я України, тризуб та посвідчення для вирішення своїх корисливих інтересів, і це їм має бути страшно. Рейд закінчується, коли вартість атаки дорівнює вартості активу», - повідомив Андрій Семидідько.

Андрій Семидідько сказав, що чиновнику нічого не коштує атакувати ФОПів, він дає команди і система влади працює із задушення бізнесу. Але як тільки цей процес починає йому чогось коштувати і забирати його час, вважає він, створюючи конфліктні ситуації навколо нього, цей чиновник перестає давати команди і витрачати свій життєвий час на боротьбу і використовувати державну систему для боротьби. Тому як тільки вартість атаки дорівнює вартості активів, наголосив він, рейд закінчується.

«Тому необхідно розуміти точку застосування сил, а ходіння містом з протестами виглядає, як сумне «стадо», що йде на забій. Теперішній протест виглядає не як армія ФОПів, а якась сумна історія. Тому що діячам, які тиснуть на бізнес, має бути страшно. І за методологією треба виявити групу осіб, що причетні до цього, яка перебуває завжди в тіні і дістатися до неї важко. Але ми знаємо винного у задушенні ФОПів, тим більше, що він публічна особа і з ним уже був не один скандал. І треба, щоб йому було боляче, а боляче буде тільки економічно», - резюмував Андрій Семидідько.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманюк поділився своєю думкою щодо ролі, яку грає малий та середній бізнес в економіці.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманюк розповів, чому обов'язкове встановлення ФОПами касових апаратів не призведе до збільшення бюджету та виходу з тіні.