Журналістка Катерина Котенкова у своєму звернення до української влади висловилася щодо обов’язкового впровадження касових апаратів для фізичних осіб-підприємців.

Про це вона розповіла у програмі «Суть подій» для каналу Знай.ua.

Передусім журналістка нагадує, що, починаючи із січня, всі ФОПи повинні встановити касові апарати, оскільки український парламент провалив закон про відстрочення їхнього запровадження для всіх фізичних осіб-підприємців.

Катерина Котенкова підкреслює, що це дорого обійдеться, адже касовий апарат потрібно купити, обслуговувати, а також виплачувати зарплату бухгалтеру. Окрім цього, додає вона, бізнес має вищі комунальні тарифи, аніж споживачі, він отримує нереальні платіжки за опалення та електроенергію. Тобто, констатує журналістка, не всі бізнеси можуть з цим впоратися, тому деяким підприємцям і зовсім доводиться покидати справу з огляду на такі умови.

Отже, підсумовує Катерина Котенкова, обов’язкове впровадження касових апаратів стане кінцем не лише епохи бідності, але й загалом бізнесу тисячі підприємців. «Дайте відповідь людям, як їм жити? Ні, не так. Як їм виживати? Розкажіть, бо люди не знають. А в кого питати, якщо не у влади? Адже ви самі встановлюєте такі закони», - обурюється вона.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Семидідько заявив, що ФОПам треба йти шляхом малих перемог.

Також Знай.ua писав про те, що Семидідько розповів який тиск підприємці витримують від усіх гілок влади.