Нумеролог і неопсихолог Нонна Мусалян поділилася своїми рекомендаціями щодо того, як потрібно увійти у новий 2022 рік для того, щоб змінити своє життя на краще.

Її слова прозвучали у програмі «Суть подій» на каналі «Знай.ua».

«Цифри 2022 у сумі дають шістку – число досить сприятливе. Втім, багато що залежить від того, як її використовувати. Шість – число кохання, сім'ї, балансу, гармонії та краси. Якщо йдеться про особистість, то це число збалансованої людини. Усі сфери її життя повинні бути в гармонії між собою, причому на перший план виходять цінність сім'ї та вибудовування партнерських стосунків. Але шістка це ще й дуже матеріальне число. Однак у цій галузі важливо не допускати таких перегинів, коли, наприклад, людина повністю зайнята кар'єрою, а особисте життя у неї шкутильгає. Ця цифра також пов'язана з Венерою, яка, окрім кохання, символізує красу, комфорт та затишок у всьому матеріальному – у тому, що можна помацати руками», - розповідає Нонна Мусалян.

Тому, каже вона, зараз настає час наведення ладу та затишку, час облаштовувати своє житло.

«Цей рік підходить для процедур з естетики, краси, трансформації тіла. Також це стосується і духу: у 2022 році багато хто захоче займатися духовними практиками, йогою, або просто переглянути своє ставлення до себе», - прогнозує Нонна Мусалян.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше вона порадила, як позбутися полону власного минулого.

Також Знай.ua повідомляв, що Мусалян назвала першопричиною страждань психологічну незрілість.