Нумеролог і неопсихолог Нонна Мусалян пояснила, на що з позиції її науки варто розраховувати людям у 2022 році і як найкраще йому відповідати.

Про це він розповів у програмі «Суть подій» на каналі «Знай.ua».

За словами Нонни Мусалян, 2022 рік буде сприятливим для розвитку нових ідей, зокрема, у сфері бізнесу, є можливість для нової ділової співпраці. Водночас вона підкреслює, що люди повинні прислухатися один до одного, шукати такі рішення, що будуть влаштовувати всіх. «Потрібен консенсус. До речі, цього року тема партнерства стане ключовою і для нашої країни», - додає нумеролог.

Як вона пояснює, число 2 може проявитися і в позитивному, і в негативному плані, в принципі як і будь-яке число. Зокрема у негативному контексті, зазначає Нонна Мусалян, двійка дасть руйнівну енергію, вона не буде ні на що конкретне спрямоване, але може знищити людину.

Натомість двійка, каже неопсихолог, має і світлий бік: це творчі здібності та креативність. «Цього року рішення слід приймати так, як їх приймають жінки – на основі почуттів. Тут потрібна інтуїція, потрібна м'якість. Жінки цього року зможуть достукатися навіть до тих чоловіків, які раніше відмовлялися щось сприймати», - зазначає вона.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусалян поділилася рекомендаціями щодо того, як потрібно увійти у 2022 рік.

Також Знай.ua писав про те, що Мусалян розповіла, як людина може позбутися від полону власного минулого.