Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький заявив, що Україна має зініціювати створення союзу держав Східної Європи задля стримування агресії Росії.

Про це він розповів у своєму блозі.

«Своєю агресією Путін не лише шантажує країни НАТО, а й змушує об'єднуватися країни Тюркської ради. Тюркська рада – це міжнародна організація, яка об'єднує тюркомовні держави. Її головний офіс – у Стамбулі. Таким чином РФ підштовхує об'єднуватися тюркські народи навколо Туреччини, яка не претендує на їхні території чи суверенітет», - зазначено у публікації.

У публікації сказано, що ексаташе Туреччини в Азербайджані Юджель Карауз прокоментував необхідність створення об'єднаних збройних сил: «Якщо ми запізнимось з цим кроком, то те, що сталося в Казахстані, може статися в будь-яких інших братніх республіках».

«Єдиною альтернативою для України на сьогодні є розвиток міжнародних відносин у рамках Інтермаріуму (концепція партнерського блоку держав від Балтійського до Чорного й Адріатичного морів, - ред.) – союзу держав Східної Європи, що дасть змогу ефективно стримувати гібридну агресію Росії», - сказано у публікації.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Білецький заявив, що Захід йде на зближення з Росією.

Також Знай.ua публікував заяву Андрія Білецького, що німецькі неокомуністи знову підтримують необільшовицьку Росію.