Лідер Харківського осередку Національного Корпусу Костянтин Немічев повідомив, що російська сторона вимагає від української поліції проведення з ним роз’яснювальної роботи щодо акцій 2018 та 2019 років під російським консульством у Харкові.

Про це він розповів у своєму Facebook.

«Слідчий комітет РФ вимагає від української поліції знайти організаторів акції протесту під росконсульством у Харкові. І якщо ви думаєте, що українські правоохоронці не будуть співпрацювати зі слідчими країни-агресора, то ви дуже сильно помиляєтеся. Мене викликають в районне управління поліції, як свідка «нападів» на російське консульство у 2018 та 2019 роках», - зазначено у публікації.

За словами Костянтина Немічева, представники Росії вимагають від українських правоохоронців проведення роз’яснювальної роботи з ним, надання біографії, а також списки членів партії «Національний Корпус».

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«Звертаюся до керівництва Національної поліції України з проханням не бути нікчемами та не йти на повідку в окупантів. Я не від кого не ховаюся, я публічна особа і на виклики до поліції реагую згідно з українським законодавством. Прошу представників ЗМІ та працівників правоохоронних органів, які служать Україні, звернути на це увагу. Ми усі маємо відстоювати інтереси України та її народу, а не йти на повідку у ворога», - сказано у публікації.

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Білецький заявив, що Захід йде на зближення з Росією.

Також Знай.ua публікував заяву Андрія Білецького, що німецькі неокомуністи знову підтримують необільшовицьку Росію.