Про це вона розповіла на каналі «Знай 24».

«Для фізичних осіб підприємців буде запроваджено реєстратори розрахункових операцій чи програмні реєстратори розрахункових операцій. Я думаю, що виняток буде тут лише один: ФОП першої групи», - повідомила Вікторія Панченко.

За її словами, решта груп буде зобов'язана використовувати ці реєстратори, а простими словами касові апарати. Журналістка наголосила, що це відбуватиметься незалежно від тих оборотів, які є на підприємствах.

«На яку б суму не було продано товари, хоч на 10 грн, хоч на 100, хоч на 1 000 000, РРО треба буде використати. Є, щоправда, ще один виняток – якщо оплата відбувається через розрахунковий рахунок», - зазначила Вікторія Панченко.

Журналістка розповіла про роз'яснення податкової, згідно з якою сплачувати мають лише юридичні особи, або фізичні особи підприємці. За її словами, в цьому випадку не потрібно ще ставити касовий апарат, туди ж відноситься оплата через касу банку.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

«Звичайно, самі ФОПи не стоять осторонь. Нещодавно відбулася акція протесту. І наступний мітинг заплановано на 25 січня у Києві. Підприємці збиратимуться знову, щоб відстоювати свої права», - додала Вікторія Панченко.

Як повідомляв Знай.ua, Семидідько заявив, що ФОПам треба йти шляхом малих перемог.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманюк розповів, чому обов'язкове встановлення ФОПами касових апаратів не призведе до збільшення бюджету та виходу з тіні.