Про це він розповів у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості».

«Цей цикл, цей забіг із трьох форматів – Женева, Брюссель та ОБСЄ – це певна ритуальна дія, яку потрібно зробити. Ми не знаємо, що відбувається. У нас немає жодних інсайдерів, людей, які можуть повідомити. Але ми бачимо, як це відбувається і тому ми можемо встановити, що відбувається», - говорить Олексій Попов.

Він нагадав, що 7 грудня 2021 року у програмі Байдена у розкладі на день у нього було три дзвінки – Москва, Берлін, Париж. За словами економіста, це достатньо для нього, це важливі для нього речі, більше ніякими справами він не займався цього дня. Олексій Попов зазначив, що Путін у ніч з 6 на 7 число прилетів з Індії, потім провів зустріч із молоддю, після відкрив станції московського метро і, починаючи нараду в уряді, сказав вкластися у 1,5 години, тому що далі у нього протокольний захід – вечірня розмова з Байденом.

«Справді, це був протокольний захід. Менше двох годин вони поговорили загалом, і жодних особливих наслідків переговорів ми не бачимо. Єдине, що значущого сталося – це заява 5 країн ядерного клубу про те, що світові – світ, немає війни. Принаймні, ядерної так точно. За місяць – це не дуже багато», - вважає Олексій Попов.

Економіст додав, що після цього 15-го числа помічниця держсекретаря США в Москві отримала на руки пропозиції Росії. За словами експерта, це фактично був ультиматум, який у світі робити небезпечно. Він пояснив, що в цьому випадку проти тебе можуть згуртуватися ті країни, з ким планувалося підтримувати нормальні відносини.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Олексій Попов зазначив, що тому у Росії це назвали пропозиціями, які свідчать про те, що вони готові домовлятися, але без особливої надії. На його думку, на даний момент жодна зі сторін не націлена на будь-які домовленості.

Як повідомляв Знай.ua, Постернак заявив, що Росія може анексувати в України острів Зміїний.

Крім цього, Знай.ua публікував думки Марини Ставнійчук про майбутнє Нормандської четвірки.