Про це він розповів у програмі «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

За словами астролога, в цьому році в США буде складна економічна ситуація і президент Байден може доволі сильно втратити свій рейтинг. «І навіть у річному солярі Байдена є можливість піти зі своєї посади, і він скаже, що це відбувається через хворобу», - розповідає він. У такому разі, припускає Влад Росс, на чолі США може опинитися жінка.

Він зазначає, що у новому 2022 році всю фінансову систему Сполучених Штатів буде перезапущено. «У натальній карті США цього року буде звернення планети Плутон у будинку грошей та фінансів», - пояснює гість програми.

Окрім цього, розповідає він, Місяць є символом народу, а Сатурн – стиснення, закручування гайок. «І Сатурн, проходячи по Місяцю, говорить про те, що всі допомоги та виплати будуть повністю забиратися, тобто народ США повинен затягувати на собі пояси», - попереджає Влад Росс.

До того ж, зазначає він, почнеться подорожчання долара щодо всіх світових валют, але економіка США опиниться у кризовій ситуації. На думку астролога, велика фінансова криза може початися восени, зокрема, наприкінці вересня, адже на цей період припадає ретроградний Меркурій. А відтак і проходження Сатурна по Місяцю, підкреслює гість програми, не принесе нічого хорошого американському бізнесу. За словами Влада Росса, багато людей вже у боргах і цьогоріч потрібно буде їх повернути, водночас податкова інспекція буде працювати ґрунтовно. «Тому багато американців будуть позбавлені нерухомості, будинків і багато хто стане бомжами цього року», - підсумовує він.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Пономаренко розповіла про вплив ретроградного Меркурія на різні сфери життя людей.

Також Знай.ua писав про те, що Росс розповів, коли очікується наступний ретроградний Меркурій.