Про це він розповів у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості».

«Вірменія не хоче визнавати результати війни. Вони продовжать чинити опір. Вони не вважають, що вони програли. Власне кажучи, Пашинян (прем'єр-міністр Вірменії - ред.) теж підтримував їх у якомусь сенсі», - говорить Олексій Попов.

Він нагадав, що була зустріч у Брюсселі, на якій Макрон посадив за стіл переговорів Пашиняна та Алієва (президент Азербайджану, - ред.). За словами економіста, на цій зустрічі Пашинян ще раз переказав план будівництва закавказької залізниці, про яку домовився в Москві. Олексій Попов додав, що спочатку це московська ідея.

«Проте у присутності Путіна він двічі підтверджував, що робитиме, але нічого не робив на цю тему. Він ще раз підтвердив Макрону, що це робитиме. Але поки що руху ніякого немає. Вони продовжать вдавати, що може не визнаватимуть результати війни, може про це забудуть. Але ми розуміємо, що це дитяча позиція», - вважає Олексій Попов.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ерфан Кудусов пояснив, чому багато українців не усвідомлюють війну в країні.

Також Знай.ua повідомляв, що Романенко розповів про стан справ у Нагірному Карабаху.