Свою позицію політик висловив у своєму телеграм-каналі.

«Німецька дипломатія від початку російської агресії проти України наполягала, що військовий конфлікт на Донбасі може бути вирішений лише політичними засобами. Глава зовнішньополітичного відомства цієї країни Гайко Маас неодноразово заявляв, що постачання озброєння Україні не допоможе розв'язати проблему. При цьому протягом усього часу українська влада намагалася представити саме Німеччину як головного союзника України. Так було і за президентства Порошенка, і після того, як його змінив Зеленський», - нагадує Андрій Білецький.

Насправді ж, наголошує він, цей «союзник» усілякими засобами діє на шкоду Україні.

«Німецька дипломатія всіляко прагне нав'язати нашій країні такі рішення, які були б вигідні Росії. Це і «план Мореля», і «формула Штайнмаєра», які передбачають особливий статус для ОРДЛО, амністію бойовикам та вибори на окупованих територіях», - обурюється Андрій Білецький.

Як повідомляє Знай.ua, раніше він закликав створити спілку східноєвропейських держав для протистояння російській агресії.

Популярні новини зараз
Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами Білецького, Захід йде на зближення із Росією.