Про це вона розповіла у програмі «Суть подій» для каналу Знай.ua.

Любов Завальнюк послалася на заяву міністра соціальної політики Марини Лазебної про те, що в Україні одержувачі субсидій, які раптово розбагатіли, не втратять цієї підтримки до кінця нинішнього опалювального сезону, але соціальну допомогу відберуть відразу після відключення опалення.

«Посеред опалювального сезону українців, у яких зріс дохід, не автоматично позбавлятимуть субсидії. І це тішить, адже потрапиш ти один раз у такий список і все. Ні субсидії, ні перспективи в майбутньому її отримати. Адже у нас як: десь хтось щось переплутав, а ти потім доводь, що цього не було», - каже Любов Завальнюк.

Журналістка наголосила, що якщо людині призначили субсидію на певний сезон, то протягом цього періоду автоматично через зростання доходів субсидії не позбавлять. При цьому вона додала, що зростання доходів вплине на те, чи призначать допомогу від держави наступного сезону.

Любов Завальнюк звернула увагу, що збільшення доходу вплине на дуже важливе рішення – чи призначать субсидію наступного опалювального сезону. Вона заявила, що українцям невигідно бути багатими у власній країні.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

«І одразу хочу звернути увагу на те, що вже у травні перераховуватимуть газові контракти. Тарифи зростуть і це зрозуміло. Штучно утримувати ціну вічно не вдасться. І поки що ми платимо за псевдоенергонезалежність, хтось в Україні «не хило» заробляє», - вважає Любов Завальнюк.

Як повідомляв Знай.ua, Панченко розповіла, що буде з пенсіями у 2022 році.

Також Знай.ua писав про те, що Котенкова розповіла про наслідки високих тарифів за опалення для бізнесу.