Фрагмент виступу він опублікував на своїй сторінці у Telegram.

«Є чітке відчуття, що до більш масштабного та агресивного вторгнення готується абсолютно увесь світ, і у тому числі РФ та західні країни, окрім самої України. У нас величезна кількість тривожних дзвіночків зі сторони РФ: ми спостерігаємо за тим, як системно відбувається інформаційна підготовка», - сказав Максим Жорін.

За словами експерта, з боку нашої влади йде недоречна риторика, а саме сподівання на дипломатичний спосіб урегулювання: зустріч з Путіним та примирення.

«Питання у тому, що це примирення сьогодні нікому не потрібне і про нього мріє виключно Зеленський. РФ вже навіть готується виводити сім’ї дипломатів з території України, більше того, США також готували вивезення родин дипломатів», - підкреслив Максим Жорін.

Експерт зазначив, що також було до України перекинуто спецназ Канади, що свідчить про те, що вони будуть проводити спецоперації для захисту своїх громадян, бо вони не будуть брати участь у війні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, член Нацкорпусу Дмитро Кухарчук заявив, що після окупації Криму економіка РФ зазнала значних втрат.

Також Знай.ua повідомляв, що у Черкасах активісти та представники Нацкорпусу вийшли на акцію у підтримку жителів Казахстану.