Фільм можна переглянути на його Youtube-каналі.

За словами політика, 99% білоруських заправок у державній власності. Він переконаний, що держава – власник цілком не поганий, оскільки на білоруських заправках є всі необхідні товари, всі їхні послуги доступні та й загалом АЗС виглядає привабливо. «А ще тут можна купити справжній та корисний білоруський кефір. Рекомендую, куштував і дуже смачно», - додає нардеп.

Принагідно Євгеній Шевченко зазначає, що у фільмі вони відвідали середньостатистичну заправку, аби не складалося враження, що у стрічці показано все найкраще. «Насправді я особливої різниці не бачу між білоруською державною заправкою та якоюсь українською», - підкреслює депутат.

Далі він розповідає про різницю між державними білоруськими та приватними українськими заправками. Зокрема, зазначає Євгеній Шевченко, у Білорусь немає заправників, тому кожен сам має вставляти в бак заправний пістолет самостійно. «На гривні супер якісний бензин А-95 коштує 20,5 гривень за літр. Ще одна особливість – ціни на пальне в Білорусі скрізь однакові», - додає політик.

Популярні новини зараз
Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат Штрафи від ТЦК стануть масовими: скільки чоловіків опиняться в зоні ризику
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шевченко анонсував вихід фільму «Білорусь очима Євгенія Шевченка» про Білорусь та про відносини між країнами.

Також Знай.ua писав про те, що Чорновіл розповів, у який момент Лукашенко зробив фатальну помилку.