Фільм можна переглянути на його Youtube-каналі.

За словами політика, 99% білоруських заправок у державній власності. Він переконаний, що держава – власник цілком не поганий, оскільки на білоруських заправках є всі необхідні товари, всі їхні послуги доступні та й загалом АЗС виглядає привабливо. «А ще тут можна купити справжній та корисний білоруський кефір. Рекомендую, куштував і дуже смачно», - додає нардеп.

Принагідно Євгеній Шевченко зазначає, що у фільмі вони відвідали середньостатистичну заправку, аби не складалося враження, що у стрічці показано все найкраще. «Насправді я особливої різниці не бачу між білоруською державною заправкою та якоюсь українською», - підкреслює депутат.

Далі він розповідає про різницю між державними білоруськими та приватними українськими заправками. Зокрема, зазначає Євгеній Шевченко, у Білорусь немає заправників, тому кожен сам має вставляти в бак заправний пістолет самостійно. «На гривні супер якісний бензин А-95 коштує 20,5 гривень за літр. Ще одна особливість – ціни на пальне в Білорусі скрізь однакові», - додає політик.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шевченко анонсував вихід фільму «Білорусь очима Євгенія Шевченка» про Білорусь та про відносини між країнами.

Також Знай.ua писав про те, що Чорновіл розповів, у який момент Лукашенко зробив фатальну помилку.