Про це він розповів у програмі «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

Як зазначає гість програми, РФ розраховувала на холодну зиму, але вона так і не настала. А відтак, констатує він, природа обрала бік Європи та України, енергетичної кризи не буде. Влад Росс стверджує, що у червні варто очікувати сильного падіння цін на енергетику, а весь світ сповільниться у своєму економічному зростанні.

Такий прогноз він дає з огляду на те, що ФРС підніме ставку долара, він почне рости, а всі валюти відносно нього впадуть. Отже, констатує астролог, для усіх валют світу долар стане дорожчим, а особливо це стосується України, рублю ж він прогнозує повний обвал. До того ж, зауважує він, у рік Тигра в РФ завжди відбувався дефолт.

Далі Влад Росс міркує над тим, що цей рік принесе Росії та її президенту. «У серпні завжди щось відбувається в Росії і Путін може навіть втратить свою владу, тому що рік Тигра – це рік переворотів», - розповідає він. Зокрема, зазначає астролог, найкращою датою для перевороту в РФ є 16 липня, оскільки тоді Сатурн увійде до будинку ворогів, а Марс – до будинку влади РФ. «Карлик сидітиме на троні, поки його не скинуть або поки він не зачахне. Путін вже навіть не може стояти його просто хитає, тому прогноз збувається і незабаром він навіть сидіти не зможе», - стверджує гість програми.

За словами астролога, Марс увійде у будинок чвар і ворожнечі у квітні, тому активна фаза війни з РФ, якщо вона почнеться, буде саме у квітні. «Максимум до якої межі життя Путін може дійти – це 2023 рік до дня затемнення в день народження Гітлера 20 квітня. Якраз цього дня буде кільцеподібне диявольське сонячне затемнення і його вже точно Путін може не пережити», - переконаний Влад Росс.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Росс поміркував над тим, яким буде майбутнє США і чи піде президент Байден зі своєї посади.

Також Знай.ua писав про те, що Ганна У. розповіла, чи буде Україна багатою та успішною, і що чекає Україну у 2022 році.