Про це він повідомив у своєму блозі.

«В мережі опублікували чергові ватні пригоди президента Федерації боксу України Володимира Продивуса. На тлі можливого повномасштабного вторгнення РФ разом зі своїми російськими друзями агітує за «єдіний народ», - зазначив Максим Жорін.

За словами Максима Жоріна, такі випадки і раніше ставалися, але зараз ситуація дійшла до критичної точки.

«14 обласних федерацій бойкотували його переобрання на посаду та вважають Продивуса нелегітимним президентом. Головна вимога зараз – дати провести чесні вибори. Український бокс завжди був предметом гордості всієї України, а з нинішнім керівником ми будемо бачити лише ганьбу!», - зазначив Максим Жорін.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Максим Жорін розповів, які сигнали вказують на те, що готується повномасштабна війна Росії з Україною.

Також Знай.ua повідомляв, що член Нацкорпусу Дмитро Кухарчук заявив, що після окупації Криму економіка РФ зазнала значних втрат.