Про це він розповів у програмі Сергія Дойка «Особистість».

«Ми потрапили в той розлам часів, як би гарно не виглядали сучасними й модерними. Я й сам себе зараховую до цього уламку старого часу, де я писав від руки листи, де я ходив на пошту в переговорний пункт, де я не мав мобільного телефону до 20 з чимось років, а інтернет у мене з’явився близько до 30-ти, і де я мав час на пряме спілкування з природою, з небом, книжкою, смислом, а не з чимось спільним, поточним», - каже він.

За словами журналіста, відмирають ретро-ЗМІ, такі як друковані, цей шарм відходить в минуле.

«Але мені безмірно шкода нове покоління, яке тратить свій час у тік-токах і в тому, що я називаю вбивством часу. Як себе поводить користувач тік-тока, наприклад: оце швидке клацання пальцем з відео на відео. Це відео є кліпового типу, нетривалі, беззмістовні, просто інфотейтмент. Я бачу як людина провалюється в годину часу, дві години. Залипання на оцю кліпову систему трешу є вбивством часу, а я настільки часом дорожу. З віком я відчув, що час – це особливий капітал і цінність, який крізь пальці витікає. І мені фатально шкода тратити його на залипання в смітник. На цьому перехідному часі працювали смисли, вдумливість, а не холодне споглядання за чимось, навіть несмішним», - констатує Остап Дроздов.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Знай.ua повідомляв, що Колишній нардеп Ігор Мірошниченко вважає, що влада за гроші платників податків прагне підібгати під себе українські медіа.

Також Знай.ua повідомляв, що журналістка, громадська діячка та блогерка Яніна Соколова розповіла про своє ставлення до політики та політиків.