Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

На думку Миколи Томенка, конфлікт між Порошенком та Зеленським заведе Україну у безвихідну ситуацію. Сьогодні ж, міркує він, можна спостерігати повернення у часи минулої президентської кампанії. «Країні потрібно вирватися з цієї пастки, тим більше, що ми вже бачили обох супротивників на посаді президента», - підкреслює політик.

Він зазначає, що зараз антирейтинг Порошенка трохи знизився, але не значно. «Порошенко ще лідирує з антирейтингу, але зараз Зеленський його наздоганяє», - додає гість програми. Як пояснює Микола Томенко, антирейтинг має два показники – це недовіра та принципова відмова віддавати свій голос політику.

За його словами, в Україні не так вже й багато політиків, до яких рівень недовіри нижчий, аніж довіри. Тим не менш, додає політик, цей критерій можна навіть змінити на протилежний. До того ж, зазначає він, довіру населення набагато простіше здобувають артисти, співаки, спортсмени, адже недовіри до них в принципі немає. «Звідси, власне, і виник феномен Зеленського», - підкреслює Микола Томенко.

Як повідомляв Знай.ua, Томенко прокоментував наслідки кримінальної справи щодо колишнього президента Порошенка.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Соломчук розповів, кому вигідна ситуація, що склалася довкола Порошенка.

https://youtu.be/1v9BJwwnELg