Його слова пролунали у програмі «Романенко. Бесіди».

«В адміністрації Байдена є люди, які вважають, що з Росією домовитися можна. США створюють коаліцію проти Китаю, залучили до неї Австралію, Японію та сподіваються залучити Росію. Байден називав Путіна вбивцею, а тепер питає, чого він хоче. А Путін ставить свої умови – це ж його прийшли просити. Путін проводить свої червоні лінії та вимагає, щоб балтійські країни вийшли з НАТО. Але всім очевидно, що його вимоги є нереалістичними. Щодо України, то складається враження, що ми плутаємось під ногами у великих хлопців, і вони вимагають, щоб ми прискорили ухвалення рішення», - каже Давід Сакварелідзе.

На його думку, Зеленський зараз перебуває у дуже тяжкій ситуації.

«І Заходу, і Росії зараз потрібне виконання Мінських угод. Хто і якою ціною їх виконає – це все одно. Навіть якщо для Зеленського це буде його останнім рішенням як президента, такий варіант їх теж влаштує», - вважає Давід Сакварелідзе.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, дипломат Олександр Чалий припустив, що Росія найближчим часом не нападатиме на Україну.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку політолога Олександра Кочеткова, США і РФ зараз не намагаються домовитися, а шантажують один одного.