Про це він розповів у своєму блозі.

«Попри бадьорі заяви чинної влади про нашу готовність до будь-яких сценаріїв, нам вже зараз необхідно шукати додаткові ресурси всередині країни для збільшення оборонного бюджету. У держбюджеті України є джерело додаткових коштів на переозброєння Збройних Сил України», - пише Андрій Білецький у блозі.

У своїй статті Андрій Білецький вказав, що через загрозу ймовірної повномасштабної війни Росії з Україною влада повинна б була покращити обороноздатність шляхом збільшення оборонного бюджету.

«Ніхто не стверджує, що не потрібно оновлювати інфраструктуру, будувати школи, завозити в лікарні нове обладнання. Однак, було б більш доцільно спрямовувати кошти на потреби оборони, а не на створення можливості депутатам піаритися, даруючи школам комп'ютери, придбані за бюджетні кошти», - пише Андрій Білецький у своїй статті.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Білецький заявив, що Захід йде на зближення з Росією.

Також Знай.ua публікував заяву Андрія Білецького, що німецькі неокомуністи знову підтримують необільшовицьку Росію.