Свою думку він висловив у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Під час Майдану 2014 року Порошенко ніколи не був на перших ролях. Там зі сцени виступали інші, а він стояв за лаштунками – але з'являвся у критичних точках. Тільки після падіння Януковича виникла ідея зробити Порошенка президентом. Порошенко у 2014 році не був лідером опозиції, а зараз йому дуже важко стати ним. За ним можуть піти жителі Західної України та прихильники європейського зовнішньополітичного курсу, це справді його електорат. Навіть ті виборці, які свого часу пішли до «Голосу», наразі повертаються до нього. Але бути одноосібним лідером опозиції Порошенко зараз не може», - вважає Віталій Романченко.

На його думку, опозиційно налаштовані жителі Південного Сходу ніколи не підуть за Порошенком.

«Інші опозиційні лідери відтягуватимуть до себе частину прихильників Порошенка. Хтось піде до Разумкова, хтось до Тимошенко, хтось ще кудись», - прогнозує Віталій Романченко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше політолог Руслан Бортник порівняв п'ятого президента України із російським опозиційним лідером Олексієм Навальним.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку політолога Руслана Бізяєва, держсекретар США Ентоні Блінкен приїжджав до Києва не для того, щоб заступитися за Порошенка.