Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Регресологія – це наука, яка досліджує душу, контакт з душею, можливості подорожі в минулому у справжньому житті та минулими життями. Людина так чи інакше пам'ятає свої втілення, наприклад, засобами фільмів, якихось текстів, музики. І все життя їй щось нагадує, ловлячи себе на думці про дежавю, що вона уже колись тут була та це бачила. І Всесвіт нам показує різними способами, що ми є сукупністю минулих своїх втілень не лише у справжньому тілі як особистість», - розповіла Таїсія Мельник.

Регресолог сказала, що ми є не тільки тіло, а й душа, і в цьому комплексі, згадуючи себе, ми доходимо до того стану вищої суті, коли починаємо істинно розуміти закони світобудови. За допомогою регресології, вважає вона, можна повернутися у свої різні втілення та знайти контакт з душею для того, щоб приймати справжні рішення. Щоб занурити людину в стан минулого життя, повідомила вона, потрібно пройти медитацію для стану занурення. Медитація – це не гіпноз, підкреслила вона, тому що гіпноз – це стан, коли людині намагаються щось навіяти.

«І в цьому контексті ми спілкуємося зі своєю підсвідомістю, зі своєю душею та минулими спогадами у стані альфа хвилі та глибокого розслаблення. Цей стан можна назвати трансом, але це не гіпноз. Для мене важливо показати людині власні думки і те, що вона може прожити зі своєї пам'яті, піднявши цей матеріал нагору. Люди мають багато запитів з пошуком себе, є нерозуміння того, чому повторюються якісь сюжети. Є питання з пошуком призначення: хто я і навіщо сюди прийшов? Але найчастіше повторювані питання – це проблеми з батьками та родичами», - резюмувала Таїсія Мельник.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Пономаренко розповіла про вплив ретроградного Меркурія на різні сфери життя людей.

Також Знай.ua писав про те, що Ганна У. розповіла, чи буде Україна багатою та успішною, і що чекає Україну у 2022 році.