Про це вона розповіла у програмі «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

За словами нумеролога, 2022 рік буде роком безумовного кохання, а це такий стан, коли людина має право володіти чимось або кимось. «Але насправді безумовне кохання – це про цілісність, баланс та зрілість», - підкреслює вона.

До того ж, додає Нонна Мусалян, йдеться про любов до себе і чесність із собою, а це означає відповідати за своє життя. Вона зазначає, що у 2022 році також відбудеться зміна категорії людей, які готові дорослішати. «А дорослішати майже ніхто не хоче і дуже багато людей просто хочуть отримати чарівну пігулку», - підкреслює гостя програми.

На її думку, цілісною є та людина, яка може віддати ще від свого надлишку, аби наповнити своїм ресурсом і приєднатися до гармонійного взаємообміну. Нонна Мусалян зазначає, що цілісних людей на планеті не більше 2%, а 2022 рік якраз-таки навчить бути цілісним і зрілим. Водночас вона акцентує на тому, що зміняться тільки ті люди, які готові відповідати за себе та працювати над собою, а не перекладати відповідальність на інших.

Неопсихолог підкреслює, що це насправді проблема глобального масштабу. «Бо ми жили у старій матриці, де завжди люди спиралися не на свій внутрішній центр, а на якісь обставини», - пояснює вона. Зокрема, як зазначає нумеролог, соціальний статус, одруження чи захист кандидатської роботи сприймалися радше як галочки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нонна Мусалян зауважує, що пандемія насправді багато чого змінила: «Люди повинні були зрозуміти, що в них, крім них, нікого немає і вони на першому місці у себе без зовнішньої опори». Отже, підсумовує вона, у 2022 році головною метою є любов до себе та пошуки внутрішнього стрижню, аби людина була цікава сама собі.

Як повідомляв Знай.ua, Мусалян розповіла, що цифри 2022 у сумі дають шістку – число досить сприятливе.

Також Знай.ua писав про те, що Мусалян розповіла про творчу та руйнівну силу числа два.

https://youtu.be/E3-zQ2O9AVw