Він дав свій коментар у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості».

«У конфлікті із Зеленським команда Порошенка на медійному полі діяла дуже ефективно. Принаймні, у день його повернення до Києва канал «Прямий» дивилися утричі більше людей, ніж зазвичай. Нинішній успіх Порошенка має насамперед медійну причину. Він – досвідчений політик, і в доброму, і в поганому, і в даному конкретному випадку виявився ефективнішим, ніж команда влади. Порошенко влаштував зі свого повернення спектакль, він приїхав саме тоді, коли захотів, коли вже закінчилися канікули та було відкрито новий політичний сезон», - зазначає Тигран Мартиросян.

На його думку, саме вибір часу для повернення Порошенка прикував до нього увагу.

«В Україні знову почалося політичне життя, чиновники та політики стали повертатися із закордонних відпусток. Багато депутатів вирушили до Варшави, щоб повернутися до країни разом з Порошенком, щоб теж опинитися в центрі уваги. Зрозуміло, я все це оцінюю з професійного погляду», - каже Тигран Мартиросян.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше політичний аналітик Віталій Романченко оцінив ймовірність того, що Порошенко очолить народний протест.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку політолога Максима Ялі, справа Порошенка може розсипатися у суді.