Про це вона розповіла у програмі «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

Як пояснює гостя програми, карма є причинно-наслідковими зв’язками, що зробила людина. Водночас зараз, зазначає вона, Земля виходить на рівень того, що люди починають зневажати карму. «Зараз все працює дуже швидко. Тому що енергія планети Земля та наші частоти зросли, і всі процеси прискорюються», - пояснює Нонна Мусалян.

За її словами, затемнення та кармічні місячні вузли можуть прискорювати процес, людина отримує завдання, яке потребує вирішення. Карма ж, зазначає нумеролог, має тісний зв’язок з усвідомленістю, а розв’язувати ці кармічні вузлики ще потрібно добре вміти.

Загалом же, констатує вона, люди мають декларувати у Всесвіт те, що вони самі творять власну реальність, натомість вести у гру в карму не варто, займаючись постійним відпрацюванням чогось. «Звичайно, душа має теорію реінкарнації, тому що ми маємо мільярди втілень і втілюємось у різних тілах», - розповідає Нонна Мусалян.

У приклад неопсихолог наводить ситуацію, коли людина народжується у тілі жінки: тобто в минулому житті вона була чоловіком, а в цьому повинна навчитися бути жінкою. «Якщо вам заздрить якась людина, то значить Всесвіт вже витісняє з вашого поля цю людину», - пояснює вона. Таких людей гостя програми називає вампірами, які ніяк не допомагають розвиватися, а, навпаки, тільки забирають, а самі ревнощі та заздрощі є ознакою низької самооцінки, розуміння того, що людина нічого не робить для досягнення таких же результатів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Гнів же, за словами Нонни Мусалян, супроводжується витрачанням великої кількості енергії. «Якщо ви прокинулися і відчуваєте, що ви не можете спокійно сприймати конкретну людину, то потрібно вимовити 4 фрази «дякую тобі», «люблю тебе», «вибач» і «мені шкода», - пояснює нумеролог. Так, підкреслює вона, людина може очистити свою підсвідомість від старих образів для появи нових.

Як повідомляв Знай.ua, Мусалян пояснила, як людина може змінити своє життя у 2022 році.

Також Знай.ua писав про те, що Вергелес розповіла, які знаки зодіаку у 2022 році проходитимуть серйозні уроки в житті.