Про це він розповів у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Місця сили – це назва, яка найбільше зустрічається у духовній літературі, а наукова назва цих місць – це енергетично змінені місця. Тому що там справді частотність електричного магнітного поля інша та гравітаційний вектор викривлений. І все це можна вимірювати за допомогою приладів геофізики, тобто це дійсно місця, змінені не тільки підвищеною духовною енергетикою, але й за допомогою науки можна визначити, що вони дійсно є такими, вимірюючи це приладами. Місця сили є трьох категорій та перша категорія – це храмова», - розповів Ігор Мехеда.

Маг сказав, що якщо є якийсь християнський собор, в якому відбуваються чудеса, і якщо там почати розкопки, то можна побачити, що під цим собором є більш давня дерев'яна церква, а під нею може бути якесь давнє ритуальне місце. І яка б культура не була на цій території, наголосив він, вона обов'язково будувала свій храм на цьому ж місці. Тому такі місця називають храмовими, підтвердив він, адже наші пращури знали та бачили, на якому місці є сила, там і будували храм. Другий тип місць сили, наголосив він, це найкрасивіші місця природи.

«Адже де краса, там виявляється і абсолют. І людський дух з'єднується з духом божества абсолюту, тому дуже гарні місця можуть сприяти об'єднанню. І треті місця сили – це звані аномальні зони, де закони фізики діють не так, як у звичайних місцях. Але місця першої категорії – це найсильніші місця на землі, і в Україні є п'ять місць, віднесених до першої категорії сили. Кам'яна Могила біля міста Мелітополь, острів Хортиця, Голосіївський ліс та Лиса гора, яка була колись невід'ємною частиною Голосіївського лісу, коло Святовіта у Львові та Буша у Могилів-Подільському районі. Це п'ять місць в Україні, які визнані на рівні з горою Кайлас та Мачу-Пікчу», - резюмував Ігор Мехеда.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Вергелес заявила, що чорне каміння працює як абсорбент, воно вбирає у себе все погане.

Також Знай.ua писав про те, що Романова попередила, що з дня спадного Місяця починаються великі небезпеки.