Його слова пролунали у програмі «Прогноз».

«2022 рік буде дуже цікавим. Звичайно, небесні світила не можуть ні до чого зобов'язувати людей, але можуть їх до чогось схиляти. А цього року вже була цікава подія – поєднання комети Леонарда із Сонцем. Комети з'являються рідко, але задають події на найближчі 30-40 років. Невипадково комета з'являлася, наприклад, 1618 року, безпосередньо перед початком Тридцятирічної війни. 3 січня цього року при поєднанні з сонцем комета розпалася, а така подія завжди віщує потужні соціальні потрясіння. Так було перед масовими протестами й в нас, і в Білорусі, і в Казахстані, але ця комета спровокувала події у всьому світі. Якісь із цих подій самі по собі залишилися непоміченими, але в майбутньому вони спричинять серйозні наслідки. Ця комета впливатиме на Землю протягом найближчих тридцяти років», - вважає Ігор Мехеда.

За його словами, трансформації у суспільстві зараз уже йдуть усіма країнами.

«Зараз ми переживаємо зміну епох. На очах у всіх – зміна еліт, але насправді суть трансформацій до цього не зводиться, вона набагато серйозніша. Йде перехід від планетарної ночі до планетарного дня», - каже Ігор Мехеда.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше астролог Ганна Вергелес дала прогноз на 2022 рік для Тельців та Скорпіонів.

Також Знай.ua повідомляв, що її колега Влад Росс розповів, що цей рік готує для Росії