Свою думку він висловив у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«До пекінської Олімпіади війни, можливо, не буде – а, можливо, і буде. Адже Росія не скасовувала свій грудневий ультиматум. Але цей удар може бути як військовим, так і військово-технічним. Крім того, Росія обіцяє напасти у разі українського наступу на Донбасі. Але навряд чи це буде вторгнення у звичайному значенні слова. Швидше за все Росія почне з використання високоточних ракет проти наших військ на Донбасі. Оскільки у неї такі ракети дуже потужні, то вони цілком можуть вивести з ладу 30 відсотків особового складу – а після цього, відповідно до військової науки, частина вважається небоєздатною», - каже Олег Старіков.

Експерт також дав рекомендації щодо запобігання такому варіанту розвитку подій.

«Необхідно провести заходи щодо забезпечення маскування військ. Генштаб має провести навчання з виведенням військ з пунктів постійної дислокації до польових районів, у тому числі у зоні ООС. Війська не повинні залишатися на одному місці», - радить Олег Старіков.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він спрогнозував ймовірність зустрічі Зеленського та Путіна.

Також Знай.ua повідомляв, що Старіков розповів про російський план поділу України навпіл.