Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

Як зазначає Олег Старіков, сьогодні не можна точно сказати, з якого боку Путін розпочне свій наступ. «Навряд чи Путін ударить з півдня чи півночі», - переконаний він. Принагідно експерт посилається на російську пропаганду і зазначає, що Путін хоче застосувати гіперзвукову та високоточну зброю у зоні дотику на Донбас, аби вдарити по окремих військових частинах та командних пунктах.

Водночас гість програми стверджує, що не варто очікувати від РФ бойових дій часів Другої Світової війни. «Бойові завдання вирішуватимуться окремими тактичними підрозділами, а основна маса російських військ покликана лише лякати Україну», - переконаний він.

Аби не бути голослівним, Олег Старіков згадує про Іловайськ, коли РФ використала тактичні сили для виконання стратегічних завдань і змусила Україну піти на Мінські угоди. Так само, каже він, було і з Дебальцевим: за допомогою 6-7 батальйонів, буквально бригади, Україну змусили підписати й другий Мінськ. «Ось і зараз російська махіна висить над Україною, змушуючи її розпорошувати свої сили на всі боки», - підкреслює експерт.

Як повідомляв Знай.ua, Фесенко розповів, наскільки адекватно українське керівництво реагує на загрозу з боку путінської Росії.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також Знай.ua писав про Старіков дав свою оцінку ймовірності великомасштабного вторгнення військ путінської Росії.

https://youtu.be/hSkU7SRJ5T4