Про це повідомили на офіційному сайті Національного Корпусу.

«РФ продовжує нарощувати війська на кордонах з Україною, дані іноземних розвідок свідчать про наміри Кремля розпочати відкрите вторгнення. Тим часом наша влада не здійснює жодних адекватних кроків для підготовки країни й населення до захисту від окупації», - зазначено у публікації.

У публікації зазначено, що українці повинні розраховувати на власні сили, щоб мати змогу дати відсіч Росії, якщо вона піде у широкомасштабний наступ.

«В рамках вишколу відбудуться заняття з тактики, парамедицини, тренування на смузі перешкод. Захід проводять інструктори з бойовим досвідом – учасники громадської ініціативи «Тотальний опір». Взяти участь можуть люди з будь-яким рівнем підготовки», - підкреслено у публікації.

На сайті зазначено, що вишкіл розпочнеться на території заводу «Атек» о 10:00, 30 січня і триватиме до 15:30.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Максим Зайченко розповів, які проблеми виникли у концерні «Військторгсервіс».

Також Знай.ua повідомляв, що Андрій Білецький пояснив, як можна покращити оборонну сферу перед можливою війною.