Про це він розповів у своєму блозі.

«Декілька днів провів з робочими питаннями на рідній Луганщині. Головне, що можу сказати: об'єднання проукраїнських сил в регіоні – це необхідність, особливо для тієї складної ситуації, яка тут склалась! Нагадаю, що це прифронтовий регіон, який найбільше має бути готовим до наступу. При цьому керівні пости тут займають відверті негідники та «сєпари». Струк, міський голова міста Кремінна, організовував референдум в 14-му, фінансував бойовиків і кликав «рускую вєсну», - зазначив Максим Жорін.

За словами Максима Жоріна, на Луганщині є багато прикладів представників влади, які мали проросійську позицію та підтримували окупацію українських територій Росією.

«Така ситуація – абсурд, як для країни в стані війни! По кожному з них плаче пайка і нари, і вони це отримають після ухвалення закону про колабораційну діяльність», - підкреслив Максим Жорін.

Як зазначив Максим Жорін, також під час свого візиту до Луганщини він побачив багато молоді у лавах Національного Корпусу. Також, як він підкреслив, у правоохоронних органах з’явились люди, які готові захищати Україну, але не зникли ті, хто може знову її зрадити.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«В таких умовах на Луганщині потрібно терміново формувати потужну та дієву платформу для всіх проукраїнських сил, до якої має долучитись кожен справжній патріот. Тому що лише координуючись і гуртуючись Луганщина зможе себе захистити!», - заявив Максим Жорін.

Як повідомляв Знай.ua, Максим Зайченко розповів, які проблеми виникли у концерні «Військторгсервіс».

Також Знай.ua повідомляв, що Андрій Білецький пояснив, як можна покращити оборонну сферу перед можливою війною.

https://t.me/MaksymZhorin/2324