Про це вона розповіла на каналі «А як насправді?».

Мирослава Бобровська зазначила, що розпочався пленарний тиждень. Журналістка прокоментувала порядок денний законопроєктів.

«У країні загроза масштабного вторгнення РФ, енергетична криза, висока смертність від ковід і не тільки ціни на продукти зростають, а Рада думає про електронний документообіг у парламенті, про те, як відстежити KPI у вищих навчальних закладах, про стимуляцію книжкового ринку в Україні », - розповіла Мирослава Бобровська.

Журналістка зазначила, що Рада провалила голосування за закон про кримінальну відповідальність за підробку COVID-сертифікатів, документ також не був направлений на повторний розгляд. Мирослава Бобровська наголосила, що до порядку денного навіть не включили президентські законопроєкти про подвійне громадянство та економічний паспорт.

Вона звернула увагу, що з державного бюджету на Велике будівництво, за даними програми «Наші гроші», з 15 до 29 січня було витрачено 36% коштів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Простіше кажучи – 11,48 млрд грн на дорогу. Не на пенсії, зарплати медиків, закупівлю медичного обладнання тощо. І не на оборону країни. На будівництво. Ініціатива чудова, але наскільки вона актуальна – це питання», - вважає Мирослава Бобровська.

Як повідомляв Знай.ua, Шахов заявив, що наразі Кабмін максимально викручує руки підприємцям.

Також Знай.ua писав про те, що Кушнірук пояснив, що тиск влади на великий бізнес відлякує іноземних інвесторів і грає на руку Кремлю.