Про це повідомили на сторінці «Національного Корпусу» у Telegram.

«Якщо ворог уже почав бомбардування, вам краще триматися якомога далі від стратегічних об'єктів, адже бомбитимуть насамперед їх. Якщо ви опинилися на вулиці під час обстрілу або стрілянини, на цей випадок є кілька простих порад. Якщо ви їдете в автомобілі під час обстрілу, бажано додати швидкість, але сам по собі автомобіль – поганий засіб захисту, навпаки, він може стати мішенню для противника, як і автобус. Більш надійне укриття – свій будинок, адже ви його добре знаєте. До того ж якщо ви там пропадете під час обстрілу, вас принаймні шукатимуть», - радить Владислав Соболевський.

У самому будинку, продовжує він, найбезпечніше місце – ванна.

«При обстрілі можна лягти у ванну та хоч трохи захистити себе від уламків. А ось де точно не слід перебувати під час обстрілу, то це біля вікон. Можливість зняти круте відео не коштує вашого життя», - каже Владислав Соболевський.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він спрогнозував два можливі сценарії російської інтервенції в Україну.

Також Знай.ua повідомляв, що Соболевський наголосив на небезпеці газопроводу «Північний потік-2» для України.