Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Зараз закінчується ретроградна Венера та закінчується ретроградний Меркурій, з 4 лютого він починає потихеньку йти в рівне положення. Але ця швидкість дуже маленька, тож 5 лютого я не раджу нічого робити. А ось 6-7 лютого дуже хороші перші динамічні дні, коли вже можна розпочинати переговори, про щось домовлятися та починати щось нове. Те, що не могли робити при ретроградному Меркурії та Венері. Потім йде невеликий спад, а 11 лютого буде гарний день, коли можна посадити зерно для довгострокових проєктів», - повідомила Тетяна Діденко.

Астролог сказала, що 13-14 лютого будуть дуже чутливими днями, коли можуть виникнути образи та все бути на нервах. А 16 та 17 лютого буде опозиція Місяця з Сонцем та Сатурном, попередила вона, тому в ці дні треба постаратися взагалі нічого не робити. У вас у ці дні нічого не виходитиме, попередила вона, ніби вам щось заважатиме. А ось 18 лютого буде лінивий день, підтвердила вона, і цього дня ви зможете відпочити і дозволити собі розслабитися.

«23, 24 та 25 лютого не раджу нічого робити, ці дні будуть важкими. А вже 26, 27 та 28 лютого будуть добрими днями, мені ці дні подобаються. Тобто лютий буде таким багатоплановим, різним та цікавим місяцем. Хоч він буде й коротшим на пару днів, але чимось особливим він не відрізнятиметься, просто в ньому будуть гарні дати та день Святого Валентина. У лютому відбуватиметься дуже цікаве поєднання Марса та Венери, вони йдуть у поєднанні з 10 лютого та до кінця місяця у знаку Козеріг. А поєднання цих двох планет завжди вважалося дуже пристрасним аспектом для чоловіків та жінок», - резюмувала Тетяна Діденко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Пономаренко розповіла про вплив ретроградного Меркурія на різні сфери життя людей.

Також Знай.ua писав про те, що Росс розповів, коли очікується наступний ретроградний Меркурій.