Його слова прозвучали у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«ФОПи, самі не бажаючи, опинилися на передньому краї боротьби. Причина цього в тому, що вони мають трохи більше можливостей, ніж інші. ФОП може закрити свій магазин або кафе та прийти на протест, на відміну від найманого працівника. Та й ресурсів у нього більше, ніж у простого вчителя чи лікаря, він може зробити пожертву на боротьбу, як роблять усі наші колеги. У найманих працівників такої можливості немає, вони все йде на виживання. До того ж їх за участь у протестах можуть звільнити. Тому до нас почали приєднуватися інші люди зі своїми проблемами. Так, ми виступаємо за свої права та свободи, але розуміємо, що вони нерозривно пов'язані з правами інших громадян», - каже Сергій Доротич.

Сам він, за його словами, вважав за краще б жити в суспільстві людей, які багатші за нього, а не навпаки.

«ФОП розуміють, що не можуть забезпечити свої інтереси, не розбудивши все суспільство. Мале підприємництво намагаються знищити ще з 2010 року, адже воно є загрозою корумпованому чиновництву», - вважає Сергій Доротич.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він погрожував, що протест малого бізнесу перейде в політичну площину.

Також Знай.ua повідомляв, що за словами Доротича, малий бізнес постійно перебуває під ударом.