Про це вона розповіла на каналі «Акценти».

«Українці можуть масово залишитися без роботи. За прогнозами експертів, пік безробіття буде вже навесні, а все через енергокризу та аномальне підвищення цін на енергоресурси», - заявила Любов Рибалко.

Вона наголосила, що в Україні масово почали закриватись малі підприємства. За її словами, малий та середній бізнес уже не витримав навантаження з платежів за електроенергію та газ. Журналістка додала, що у збитках залишились і орендодавці, адже потягти таку комуналку просто не можуть.

Любов Рибалко зазначила, що питання тарифів торкнулося і агросектору. Але, за її словами, окрім хліба зупиняють роботу та теплиці з вирощування овочів, а також кондитерські заводи та фабрики, швейні майстерні та цехи.

«Практично немає такої галузі, яка б на собі не відчула кризової хвилі. Що в результаті? Люди залишаються без роботи, співробітників стали відправляти власним коштом і середній клас знову просів. Але це лише початок, адже ми залежні від інших країн, які теж накриває кризу енергоринку», - додала Любов Рибалко.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кухар заявив, що українському політику не треба було залазити в кишеню до ФОПів.

Також Знай.ua писав про те, що Рибалко назвала держбюджет України «бюджетом боржника».