Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

Сергій Доротич підкреслює, що малому бізнесу просто потрібно, аби влада ухвалила законопроєкт №5866, а його запропонували ж самі «слуги». «Він скасовує тотальну фіскалізацію та обов'язкове використання касових апаратів», - пояснює він. Тим не менш, зазначає гість програми, проєкт закону навіть не внесли у порядок денний, а це могло б знизити рівень напруги та закінчити протистояння.

За його словами, після протестної акції українська влада так нічого й не робила щодо малого бізнесу. Зокрема, він говорить про відтермінування штрафів, що відбувається без них. Як пояснює Сергій Доротич, влада вважає «конструктивними» тих ФОПів, що погоджуються на це, але їх насправді мало. «А до 25 січня ми мали короткі зустрічі з представниками влади, але все, що вони робили – це намагалися запудрити нам мізки», - розповідає він. Далі ж, додає гість програми, влада вирішила скористатися технологіями Антимайдану.

Загалом же, констатує він, кожен йде на цю боротьбу зі своїх причин: для одних це власні права та майбутнє, для інших – пряники. «А влада веде маніпуляції, використовуючи тих, кому потрібні пряники», - підкреслює Сергій Доротич.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доротич розповів, які трансформації зараз переживає протестний рух малих підприємців.

Також Знай.ua писав про те, що Шахов порадив дати податкові канікули кожному бізнесу – від малого до великого.