Його слова прозвучали у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Зеленський поводиться так, як належить президенту – заявляє, що країна готова до війни. Насправді – а хто готовий до неї? США двадцять років вели війну в Афганістані – а вони були готові до цієї війни? Але Росія, схоже, була готова втрутитися у події у Казахстані. Так, інформаційну війну Україна програє. Але я знаю одне: Україна сьогодні у тисячу разів краще готова до війни з Росією, ніж у 2014 році. Адже тоді агресорові зуміли дати відсіч. Тоді Україна зуміла б утримати й Крим, якби тодішній віцепрезидент Байден не зателефонував до Турчинова і не сказав: не робіть жодного пострілу», - вважає Гарі Табах.

На його думку, на той час українське керівництво, не маючи в союзниках США та маючи під боком Росію, зробило єдиний можливий вибір.

«Зараз картина зовсім інша. Наразі українські військовослужбовці добре озброєні, навчені, обстріляні та готові воювати. Якщо Росія почне лобову атаку, це буде криваве місиво. У самій Росії це теж знають і розуміють», - наголошує Гарі Табах.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він заявив, що Білорусь фактично стала частиною Росії.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Табаха, розпад НАТО розпочався після розпаду Радянського Союзу.