Про це він розповів на каналі «Прогноз».

«Якщо у вашому житті постійні борги, кредити, безгрошів'я, то у вас закритий фінансовий канал. Фінансовий канал – це такий енергетичний потік грошей, спрямований у ваше життя. А гроші – це енергія, така як енергія життя. Ми її не бачимо, але вона є між нами», – розповів Руслан Атаманов.

Він порівняв цю енергію з FM-хвилею. На думку астролога, дуже важливо, щоб у людини постійно було відкрито фінансовий канал на успіх у бізнесі, на успіх у домі, і з цим треба працювати щодня. Руслан Атаманов також розповів, які чакри відповідають за грошові потоки.

«Це три основні чакри. Перша - це вишудха, вона відповідає за промови, за комунікації, за новий розвиток. Якщо ви відчуваєте, що у вас постійно болить горло, якось погано ви починаєте говорити – це вже перший дзвіночок, що фінансовий канал закривається. Також фінансовий канал дуже пов'язаний із сексуальною енергією. Тобто за фінансовий канал відповідає ще дві чакри – сатхістану та маніпуру. Вони знаходяться між пупком та лобком», - пояснив Руслан Атаманов.

Астролог зазначив, що сексуальну чакру відкриває жінка – сама для себе, а також для чоловіка. За його словами, важливою є також чакра маніпура – нижня чакра, яка відповідає за енергію землі. Руслан Атаманов розповів, що жінка бере цю енергію землі та переводить чакру свадхістану – чакру задоволення, а потім уже ця енергія переходить у чоловіка, у чакру маніпуру.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

«Таким чином чоловік уже перетворює цю енергію на грошову енергію. Йде такий ланцюжок, йде такий потік. Найголовніше – щоб жінки отримували задоволення від життя. І вони отримуватимуть задоволення і від грошей», - наголосив астролог.

Як повідомляв Знай.ua, Діденко пояснила, що 11 лютого буде хороший день, коли можна посадити зерно для довгострокових проєктів.

Також Знай.ua писав про те, що Вергелес розповіла, які знаки зодіаку у 2022 році проходитимуть серйозні уроки в житті.