Про це вона розповіла у програмі «Прогноз».

За словами гості програми, деколи гіпноз має схожий ефект із регресологією, буквально можна «полагодити» людину. Далі вона розповідає, про нижній астрал, площину духів, демонів та сутностей, де працюють низькочастотні енергії, але існують і високочастотні. Все це, підкреслює вона, людина носить в собі та об’єднує. І доволі багато майстрів, каже Таїсія Мельник, працюють саме із цим нижнім астралом, застосовують для цього різні підходи.

За її словами, найбільше це стосується темної магії, але сама вона працює інакше. «А намагаюся використовувати не ці сутності, а свідомість людини, причому не навіюванням через метафори, а з мінімальним спотворенням або навіть зовсім без нього. Проте й інші методи також мають право на існування», - розповідає регресолог.

Як зазначає Таїсія Мельник, метафори – це відразу багато трактувань. «Для досягнення максимального ефекту потрібно контактувати зі своєю душею і через неї отримувати інформацію», - пояснює вона і додає, що далі значення розкривається завдяки психосоматиці. За словами регресолога, її робота полягає не в тому, щоб розповідати людині про минуле і майбутнє, а в тому, щоб допомогти їй зрозуміти те, що вона сама говорить.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мельник заявила, що за допомогою регресології можна повернутися у свої минулі втілення.

Також Знай.ua писав про те, що Мельник розповіла, чому людині важливо знати про досвід своїх минулих втілень.