Про це вона розповіла у програмі «Суть подій» на каналі Знай.ua.

«Увага українців відволікають від чогось важливого. Економіка не працює, це факт – вона деградує. Ціни піднімаються – це факт. Все ж таки ходимо по магазинах. Економіку знищить не вторгнення, а недовіра до влади», - заявила Катерина Котенкова.

Вона наголосила, що зараз в Україні тяжкий час. Але, за словами журналістки, паніка завжди страшніша за найжорстокішого ворога, тому потрібно намагатися зберігати спокій незважаючи на те, що хвилюватися українцям є про що.

«А що стосується влади та недовіри до неї, то дивуватися нема чого. Якщо влада бреше завжди, з приводу багато років поспіль, то дивуватися нема чому. Зараз багато хто не довіряє будь-яким заявам офіційних осіб. Люди впевнені, що у довгостроковій перспективі врятують себе від неприємностей лише в тому випадку, якщо надходитимуть з точністю до навпаки», - розповіла Катерина Котенкова.

Вона зазначила, заклики до спокою миттєво спричинили обвал гривні. За її словами, що розповіді про те, що війни не буде, змусили панікувати навіть ризикових інвесторів. Катерина Котенкова вважає, що заяви та виступи представників влади сприймаються як лякаючі попередження.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Бо ніхто не вірить нинішній владі. І колишній не вірили. І радянській владі не вірили. І цареві не вірили. І це проблема не влади, а людей. Але додам. І влада теж. Тому що вже багато чого викликає питання. І після багатьох дій, як і бездіяльності, довіра пропадає», - каже Катерина Котенкова.

Як повідомляв Знай.ua, Бортник заявив, що політичної опозиції в Україні немає – є економічна опозиція.

Також Знай.ua писав про те, що Романченко прокоментував можливість, що народні виступи проти влади очолить Порошенко.