Про це він розповів у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Перша тема, яка порушуватиметься лютим місяцем, – це карма. А карма – це завжди про дію, карма наздоганяє людину саме тоді, коли вона не діє. Тому можна сказати, що секрети і таємниці, які раніше були не відкриті, вони будуть вирощуватися в лютому. Лютий – це місяць карми у році кохання, тому, якщо у вас є борги перед собою, заплануйте реалізувати їх у лютому. У плюсі ми проживаємо лютий місяць як період, коли ми закриваємо кармічні борги, а в мінусі карма нас наздоганяє сама», - розповів Владислав Грицай.

Майстер нумерології сказав, що лютий це не лише місяць карми, а й місяць конфліктів. Але конфлікт – це хороша рушійна сила, вважає він, бо будь-який конфлікт є провісником зростання, тож у лютому треба сваритися. Багато людей не вміють правильно сваритися, наголосив він, а це обов'язково треба вміти. Тому що кожен новий рядок відносин, повідомив він, супроводжується конфліктом. Якщо є якісь невирішені конфлікти у відносинах, зауважив він, то їх саме у лютому треба вирішувати.

«Конфліктувати всім потрібно вчитися, тому що багато хто з нас не вміє входити у вирішення конфліктної ситуації. А саме стіл переговорів та вміння домовлятися єдина доросла стратегія, що призводить до розвитку. Також лютий є місяцем про здоров'я, тому цього місяця дуже круто почати займатися спортом. У лютому потрібно привчити себе дотримуватися режиму та врегулювати своє харчування. Лютий місяць – це дуже сильна енергія і вона нас підштовхуватиме до того, щоб щось робити», - резюмував Владислав Грицай.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусалян розповіла, що зараз Земля виходить на рівень того, що люди починають зневажати карму.

Також Знай.ua писав про те, що Вергелес розповіла, які знаки зодіаку у 2022 році проходитимуть серйозні уроки в житті.