Її слова пролунали у програмі «Прогноз».

«Людина може змінити не лише свою карму майбутнього, а й карму минулого. До речі, уявлення про те, що зробити це можна тільки в певний час, помилково, карма не прив'язана до таких понять. Але зміна карми – справа небезпечна. Якщо в людини починається трансформація через фізику тіла, то це вже хвороба – це означає, що вона надто багато позичала у майбутнього, і тепер борги потрібно віддавати. А віддавати їх доводиться силами свого тіла, воно й не витримує. У цьому треба пам'ятати, що це процеси у світі циклічні, зокрема людське життя – у ньому теж є певні періоди та цикли. Є й такі періоди, коли вищі сили більш благословляють трансформацію», - каже Таїсія Мельник.

Зараз, за її словами, саме такий час.

«З 2012 року ми проходимо глибоке очищення на рівні Землі. У цей час вібрації Землі стають вищими та м'якшими. Наприклад, нинішній рік є роком безумовного кохання, ухвалення, розкриття серцевого центру», - розповідає Таїсія Мельник.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше вона розповіла про те, як її колеги-регресологи працюють із нижнім астралом.

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами Мельник, людина за допомогою регресології може повернутися до своїх колишніх втілень.