Про це повідомили у Telegram-каналі Національного Корпусу.

«Понад 300 учасників взяло участь у великому вишколі з цивільної оборони, що пройшов на вихідних у Києві за ініціативи лідера Нацкорпусу Андрія Білецького та Громадського штабу оборони», - сказано у публікації.

У Telegram сказано, що в умовах, коли Росія нам погрожує реальною повномасштабною війною, українці повинні вміти захистити себе, свою домівку та родину.

«Професійні інструктори з бойовим досвідом проводили тренування для киян з різним рівнем підготовки. Всі охочі мали можливість навчитись поводженню зі зброєю, пройти заняття з тактики й медицини, проходження смуги перешкод, взяти участь у тренуванні з ведення бою у місті, а також відпрацювати техніку ведення засідок. Наступний вишкіл пройде у Києві вже на цьому тижні, 6 лютого», - підкреслено у публікації.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, представник Нацкорпусу дав українцям поради щодо виживання під час обстрілу або бомбування.

Також Знай.ua повідомляв, що у Національному Корпусі повідомили про поганий стан бомбосховищ у Черкасах.